A Kodályhub cookie-kat (sütiket) használ az oldal alapvető működése érdekében. Az oldal használatával kijelenti, hogy az Adatkezelési Tájékoztatót, valamint a Általános Szerződési Feltételeket elolvasta, és ezekkel egyetért.

MENÜ

Az LFZE Kodály Intézetének könyvesboltja válogatott könyvekkel, kottákkal, CD, DVD és DVD-ROM kiadványokkal segíti a kodályi zenepedagógia elveinek minél mélyebb megértését.

A könyvekről itt tájékozódhat bővebben: https://kodaly.hu/kodaly_konyvesbolt/magyar-nyelvu-kiadvanyok-107356

 Kottákat itt talál: https://kodaly.hu/kodaly_konyvesbolt/kottak-107358

 CD, DVD és DVD-ROM kiadványok ezen a linken érhetők el: https://kodaly.hu/kodaly_konyvesbolt/cd-dvd-dvd-rom-107359

Rendelését elküldheti postai úton a Kodály Intézet címére (H-6001 Kecskemét, Pf.:188.), faxon (+36 76 320 160), vagy e-mailen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. A megrendelésnek tartalmaznia kell a megrendelt kiadvány szerzőjét, címét, a példányszámot, a megrendelő adait (név, pontos lakcím), valamint a fizetés módjának megjelölését. Az árak az ÁFA-t tartalmazzák, a postaköltséget nem.

Az árak 2014. november 1-től érvényesek. Fizetés módja: banki átutalás

A számlaszám, ahová az átutalás küldhető: 

Magyar Államkincstár

Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem KODÁLY INTÉZET, Kecskemét

Számlaszám: 1003 2000 0142 6768 0000 0000

 

Az Editio Musica Budapest Zeneműkiadó Kft-nél kapható  több ezer zenepedagógiai kiadvány, amelyeken belül kiemelt helyet foglalnak el a Kodály koncepció könyvei: https://www.emb.hu/hu/page/Kodaly_concept