A Kodályhub cookie-kat (sütiket) használ az oldal alapvető működése érdekében. Az oldal használatával kijelenti, hogy az Adatkezelési Tájékoztatót, valamint a Általános Szerződési Feltételeket elolvasta, és ezekkel egyetért.

MENÜ
Slide background

Bármilyen eszközön.

Bárhol.

Elemezve.

Az összes anyagunk egy érintésnyire.

MOBILESZKÖZÖKRE OPTIMALIZÁLVA

Tanítási segédanyagok százai várnak

FEDEZD FEL ZENEGYŰJTEMÉNYÜNK!

Slide background

Regisztráció

Légy tagja a Kodályhub elkötelezett, aktív közösségnek

Csatlakozz közösségünkhöz!

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával, a “Mindennapos Éneklés” program keretében hirdetjük meg ebben a félévben három vidéki helyszínen (Győr, Pécs, Debrecen) a nagysikerű „Kodály módszer” a Kodály koncepció alapján - hagyomány és megújulás című 30 órás akkreditált pedagógus-továbbképzéseinket. 

A továbbképzés célja:

- magas szintű elméleti és gyakorlati képzést nyújtása a résztvevők számára

- a résztvevők ismerjék meg a Kodály Zoltán nevével fémjelzett zenepedagógiai gyakorlat alapelveit, filozófiai hátterét

- a résztvevők váljanak képessé ezen gyakorlat újszerű alkalmazására, mely igazodik korunk lehetőségeihez és kihívásaihoz.

Szakmai vezető: Dr. Nemes László Norbert, a kecskeméti Kodály Intézet igazgatója

A tanfolyamon tanító tanárok: Barabás Edina, Demel Eszter, Farkasházi Dávid, Farnadi Tamara, Fehér Anikó, Garamszegi Valéria, Kiss Boldizsár, Körtvési Katalin, Nemes László Norbert, Rápli Györgyi, Rozmán Lajos, Spiegel Mariann, Szalay Olga (helyszínenként eltérő összetételben).

Az egyes városokban tartandó képzések feltételeiről, időpontjairól, helyszíneiről, egyéb információkról az Eseménynaptárban tájékozódhat (Győr innen, Pécs innen, Debrecen innen)